Over ons

Als een bedrijf met bijna 10 jaar ervaring in het wrappen van keukens hebben we een diepgaand inzicht verworven in de behoeften en wensen van onze klanten. Gedurende deze periode hebben we uitgebreide kennis opgedaan over de veelzijdige mogelijkheden van het werken met folies.

Met trots kunnen we zeggen dat uw wens ons specialisme is, en we zijn altijd bereid om uitdagingen aan te gaan. We begrijpen dat elke keuken uniek is en streven ernaar om aan al uw verwachtingen te voldoen.

Wat ons werk zo bijzonder maakt, is dat we in een mum van tijd een complete make-over kunnen realiseren, waardoor uw enthousiasme wordt aangewakkerd en wij met plezier ons werk kunnen doen. Ons toegewijde team komt persoonlijk bij u thuis om de keuken te wrappen en we blijven pas weg als elk detail tot in de puntjes is afgerond.

We begrijpen dat u mogelijk vragen heeft of nieuwsgierig bent naar ons werk. Daarom nodigen we u graag uit om een kijkje te nemen bij onze projecten en reviews, waar u een beter beeld kunt krijgen van onze expertise en de tevredenheid van onze klanten.

We hopen u spoedig te mogen verwelkomen!

Met vriendelijke groet,

Team Keukenswrappen

Keukens wrappen

Stel je voor: je stapt je keuken binnen en wordt begroet door een adembenemende transformatie. De kastdeuren, het aanrechtblad, zelfs de wandpanelen, alles is vernieuwd en straalt in een schitterende stijl die perfect past bij jouw persoonlijkheid en smaak. Dit is het resultaat van onze unieke expertise in keukenwrapping met speciaal ontwikkelde interieurfolie.

Bij ons worden alle zichtbare oppervlakken van je keuken zorgvuldig gewrapped, waardoor je keuken een compleet nieuwe uitstraling krijgt. En het beste is dat de folierand onzichtbaar is, waardoor het lijkt alsof je keuken van nature in deze prachtige stijl is ontworpen.

Of je nu van de warme uitstraling van hout houdt, de elegante look van steen verkiest, of juist een moderne touch met metallic folie wilt toevoegen, bij ons vind je een uitgebreide selectie aan folies om de perfecte look voor jouw keuken te creëren. We nemen de tijd om samen met jou de mogelijkheden te verkennen en ervoor te zorgen dat je keuken jouw unieke persoonlijkheid weerspiegelt.

Onze folies zijn niet alleen mooi, maar ook praktisch. Ze zijn kras- en stootbestendig, waardoor je keuken er jarenlang als nieuw uit blijft zien. Bovendien zorgen we altijd voor een perfecte afwerking, waarbij elk detail nauwkeurig wordt verzorgd.

Met trots kunnen we zeggen dat we een schat aan ervaring hebben in het wrappen van keukens. We hebben al talloze keukens getransformeerd en zijn niet snel verrast door bijzondere wensen en vragen. Ons team staat klaar om naar jouw ideeën te luisteren en samen een uniek ontwerp te creëren dat aan al je verwachtingen voldoet.

Dus laat je verbeelding de vrije loop en geef je keuken de make-over die hij verdient. Ontdek de mogelijkheden van keukenwrapping met onze specialisten en geniet elke dag van de schoonheid en functionaliteit van jouw gepersonaliseerde droomkeuken.

KvK-nummer 58225080 | BTW NL125373600B02