Keukens wrappen

Herkent u zicht in onderstaande situatie:

Jaren geleden een nieuwe keuken gekocht maar u vind hem niet meer van deze tijd, eigenlijk wilt u iets anders.

U heeft recent een nieuwe woning gekocht. De keuken is qua opstelling naar uw wens maar de kleur staat u niet aan.

U loopt al lang na te denken over een nieuwe keuken het ontbreekt u echter aan het budget of u ziet op tegen de hoge kosten.

U ziet op tegen sloop en verbouwwerk.

Mogelijk hebben wij dan voor u de oplossing.

Al ruim 12 jaar hebben wij ervaring in het wrappen van keukens. Een complete make-over van keukens is voor ons een dagelijkse bezigheid. In de afgelopen jaren hebben wij veel keukens gewrapped die allemaal weer uniek zijn.
De opstelling van de keukens loopt enorm uiteen van standaard opstellingen tot keukeneilanden toe. Daarnaast hebben wij enorm veel keukens voorzien van allerlei structuren en kleuren. Denk hierbij aan houtstructuur maar zelfs staalstructuur en leder. Daarnaast worden veel keukens tegenwoorden mat zwart gewrapped door ons. Naast het wrappen van de keukenmeubelen wrappen wij ook werkbladen. Aanrechtbladen van keukens zijn perfect te wrappen echter wel met de juiste materialen omdat niet iedere wrapfolie daarvoor bestemd is. Ook de manier van toepassen en het demonteren van bijvoorbeeld de kraan en de kookplaat en het werkblad afkitten behoort tot dit werk. De mogelijkheden zijn bij ons eindeloos.

Hoe werkt het wrappen in de praktijk

Als u bij ons een offerte heeft aangevraagd en wij met u een overeenkomst hebben zullen wij naar u thuis komen en het project uitvoeren.
Wist u dat wij de werkzaamheden volledig van A tot Z bij u thuis uitvoeren.
Wij halen de deuren los en zullen deze ter plekke wrappen en terug monteren, wij gaan dus niet op pad met uw keukendeuren dit voorkomt een hoop tijd en het risico op beschadigingen wat helemaal niet nodig is. Het beste resultaat is alles bij u thuis uitvoeren en u voordeel u ziet wat wij doen. De vaste delen van uw keuken zullen wij ook direct wrappen zodat de keuken compleet wordt afgeleverd geheel in de kleur en of structuur die u had uitgekozen. Na het terug monteren en het nastellen van de fronten zullen wij samen met u de keuken nalopen. De deurtjes indien mogelijk worden na-gesteld zodat alles weer netjes hangt en sluit.

Wat is keukenwrappen?

Heb je ooit gehoord van het wrappen van een keuken?
Misschien moest je jezelf wel af wat keukenwrappen precies inhoudt. Nou, laat me je enthousiast maken! Keuken wrappen is eigenlijk gewoon het inpakken van je keuken met folie. Bij keuken wrappen wordt je hele keuken voorzien van een nieuwe kleur. De mogelijkheden zijn eindeloos! Denk bijvoorbeeld aan de trend van dit moment: van mat wit naar mat zwart. We wrappen dagelijks keukens in allerlei kleuren en structuren. We gebruiken hoogwaardige folies van topkwaliteit, waardoor je jarenlang plezier zult hebben van je nieuwe keuken. Onze wrapfolies omvatten bijvoorbeeld houtstructuren en betonstructuren die niet van echt te onderscheiden zijn.Het laten wrappen van je keuken heeft zoveel voordelen. Je hoeft je keuken niet af te breken, er is geen schuren en spuiten nodig. We werken netjes en voor je het weet heb je een nieuwe keuken dankzij ons vakbekwame team van keukenswrappen.nl.

Voorbeelden van keukens wrappen

Op onze website presenteren wij trots een overzicht van onze gerealiseerde en opgeleverde keukens.
De voorbeelden die u nij ons ziet, variëren van subtiele veranderingen in kleur tot het spectaculair wrappen van keukens in prachtige patronen zoals houtstuctuur, betonstructuur, marmerstructuur, metaalstructuur, textielstructuur etc.
Wij streven ernaar om een breed scala aan mogelijkheden te bieden, zodat u uw keuken kunt transformeren naar uw persoonlijke smaak en stijl.

Werkbladen wrappen

Een van onze specialiteiten is het wrappen van werkbladen, waar wij bijzonder trots op zijn. Dit proces vereist extra aandacht en vakmanschap, omdat we niet alleen het werkblad voorzien van een nieuwe toplaag, maar ook de keukenkraan en kookplaat moeten verwijderen. We nemen de tijd om de oude kit zorgvuldig te verwijderen en het oude werkblad te lamineren / te wrappen met onze hoogwaardige werkbladfolie. Deze speciale folie is voorzien van een krascoating, waardoor uw werkblad krasbestendig wordt. Nadat het wrapproces is voltooid, monteren wij met precisie de kookplaat en kraan terug op het werkblad en zorgen we voor een perfecte kitafdichting.

Met trots kunnen we zeggen dat we inmiddels meer dan 12 jaar ervaring hebben in het wrappen van keukens. Onze passie en vakmanschap hebben ons in staat gesteld om ons werkgebied uit te breiden van door heel Nederland en zelfs België. Of u nu in Amsterdam, Rotterdam, Antwerpen of ergens anders woont, wij staan klaar om uw keuken om te toveren tot een uniek en prachtig pronkstuk.

Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te nemen op onze website en meer te ontdekken over de mogelijkheden van keukenwrapping. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek of een offerte op maat. Ons team van professionals staat voor u klaar om u te helpen uw droomkeuken te realiseren.

Hebben wij u wat meer duidelijkheid kunnen geven of zijn er nog wat vragen ontstaan?
Laat het ons gerust weten wij zullen u vragen zo duidelijk mogelijk beantwoorden.
Neem contact met ons op

01

Betrouwbaar &
snel

Complete make-over in no-time.
Bekent en ervaren in ons werk.

02

Schoon &
overzichtelijk

Geen stof of vuil.
Schuren en lakken overbodig.

03

Resultaat &
duurzaamheid

Direct zichtbaar resultaat.
Hoge kwaliteitsfolies.