Keukens wrappen

Herkent u zicht in onderstaande situatie:

Jaren geleden een nieuwe keuken gekocht maar u vind hem niet meer van deze tijd, eigenlijk wilt u iets anders.

U heeft recent een nieuwe woning gekocht. De keuken is qua opstelling naar uw wens maar de kleur staat u niet aan.

U loopt al lang na te denken over een nieuwe keuken het ontbreekt u echter aan het budget of u ziet op tegen de hoge kosten.

U ziet op tegen sloop en verbouwwerk.

Mogelijk hebben wij dan voor u de oplossing.

Al ruim elf jaar hebben wij ervaring in het wrappen van keukens. Een complete make-over van keukens is voor ons een dagelijkse bezigheid. In de afgelopen jaren hebben wij veel keukens gewrapped die allemaal weer uniek zijn. De opstelling van de keukens loopt enorm uiteen van standaard opstellingen tot keukeneilanden toe. Daarnaast hebben wij enorm veel keukens voorzien van allerlei structuren en kleuren. Denk hierbij aan houtstructuur maar zelfs staalstructuur en leder. Daarnaast worden veel keukens tegenwoorden mat zwart gewrapped door ons. Naast het wrappen van de keukenmeubelen wrappen wij ook werkbladen. Aanrechtbladen van keukens zijn perfect te wrappen echter wel met de juiste materialen omdat niet iedere wrapfolie daarvoor bestemd is. Ook de manier van toepassen en het demonteren van bijvoorbeeld de kraan en de kookplaat en het werkblad afkitten behoort tot dit werk. De mogelijkheden zijn bij ons eindeloos.

Hoe werkt het wrappen in de praktijk

Als u bij ons een offerte heeft aangevraagd en wij met u een overeenkomst hebben zullen wij naar u thuis komen en het project uitvoeren.
Wist u dat wij de werkzaamheden volledig van A tot Z bij u thuis uitvoeren.
Wij halen de deuren los en zullen deze ter plekke wrappen en terug monteren, wij gaan dus niet op pad met uw keukendeuren dit voorkomt een hoop tijd en het risico op beschadigingen wat helemaal niet nodig is. Het beste resultaat is alles bij u thuis uitvoeren en u voordeel u ziet wat wij doen. De vaste delen van uw keuken zullen wij ook direct wrappen zodat de keuken compleet wordt afgeleverd geheel in de kleur en of structuur die u had uitgekozen. Na het terug monteren en het nastellen van de fronten zullen wij samen met u de keuken nalopen. De deurtjes indien mogelijk worden na-gesteld zodat alles weer netjes hangt en sluit.

Hebben wij u wat meer duidelijkheid kunnen geven of zijn er nog wat vragen ontstaan?
Laat het ons gerust weten wij zullen u vragen zo duidelijk mogelijk beantwoorden.
Neem contact met ons op

01

Betrouwbaar &
snel

Complete make-over in no-time.
Bekent en ervaren in ons werk.

02

Schoon &
overzichtelijk

Geen stof of vuil.
Schuren en lakken overbodig.

03

Resultaat &
duurzaamheid

Direct zichtbaar resultaat.
Hoge kwaliteitsfolies.